De voordelen van thermische destratificatie in de luchtvaart

De Airius-oplossing maakt aanzienlijke energiebesparingen mogelijk op verwarming en airconditioning kosten maar ook om de temperatuur en vochtigheid te homogeniseren met een restverschil tussen vloer en plafond van 0°C tot 1,8°C.

Het gebruik van onze apparatuur heeft het mogelijk gemaakt veel van de nadelen die zich voordoen in luchthavens en onderhouds- en montagehallen te overwinnen:
– De destratifiers zorgen voor thermisch comfort voor de werknemers in de werkruimte. De eenheden werken het hele jaar door, ongeacht het seizoen.
– De warmte wordt teruggestraald om een gelijkmatige en aangename temperatuur te creëren voor gebruikers en bezoekers van de luchthaven.
– De luchtstroom van de luchtontvochtiger schrikt vogels en insecten af.
– Het verwarmingssysteem wordt minder belast waardoor de levensduur van de aanwezige apparatuur aan het plafond kan worden verlengd.

De feedback van onze klanten is zeer positief. Naast de gerealiseerde energiebesparing is het verkregen thermisch comfort bevredigend: Helemaal geen koud gevoel meer…”.”…Sommige werknemers werken nu in T-shirts…”

Wilt u meer informatie over installaties in de luchtvaartsector? Zie ons document over dit onderwerp.